Ötletek irodaszék vásárláshoz

Ülőlabda, ülőpárna, térdelőszék, labdaszék - Az egészséges ülés alapjai

A napi munka folyamán sokszor kényszerülünk arra, hogy hosszabb időt töltsünk széken ülve. Ezért nem mindegy, hogy milyen széket használunk az irodában vagy otthon. Annak érdekében, hogy gerincünk és derekunk ne fájduljon meg, érdemes olyan széket választanunk, mely az egészséges ülést és hátizmaink erősítését szolgálja. Kínálatunkban számos olyan ülőlabda, ülőpárna, térdelőszék, labdaszék található, melyek kifejezetten azért készültek, hogy az Ön számára kényelmesebb legyen a napi munkavégzés.


Milyen az egészséges szék?

Mikor napi 8-10 órát kell egy helyben ülnünk, akkor egyik szék sem elég kényelmes, ezért azt tanácsoljuk, hogy kétféle széket vásároljon: egyet, amin végezheti a hosszú ideig tartó munkákat, és egy másikat, egy úgynevezett egészséges széket.

Az egészséges székek nagy előnye, hogy a hátizmokat és a gerincet is megmozgatják. Nem folyamatosan egy pontot nyom, hanem arra készteti a rajta ülőt, hogy mozogjon rajta, így a hátizmok is folyamatosan dolgoznak. A mozgással lehet a legkönnyebben megelőzni a különböző porckorong-betegségeket.  

 

Ülőlabda

 

Kínálatunkban különféle érdekességeket is megtalálhat: ilyenek például az ülésre kiválóan alkalmas ülőlabdák, melyek amellett, hogy kényelemesek, hozzájárulnak az egészséges testtartáshoz is. Az egészséges testtartás pedig megelőzheti a hát- és derékfájdalmakat.

Amennyiben nem engedheti meg magának, hogy két széket vásároljon, válasszon kiegészítőink közül! Ilyen lehet például a deréktámasz – amely egyben masszírozza is a derékizmokat –, illetve az ülőpárnák egész sorozata.

Egy jól megválasztott ülőpárna is sokat segíthet a mindennapi munkában, hisz kialakításának köszönhetően lehetővé teszi, hogy derekunk és hátunk egyenes legyen. Ezeken a párnákon ülve nem fáradunk el olyan hamar, hisz a terhelést is nagyban leveszi a fenékrészről. Kényelmesen puhák, mégis tartást adnak az egész gerincnek.  

A gyerekek is nagyon sokat ülnek az íróasztalnál, számukra is találhat nálunk olyan párnacsaládot, amely egészségesebbé teszi a testtartásukat. Ezen párnák nagy előnye, hogy nem csak széken ülve használhatóak, hanem a földön is vagy kanapén, tévénézés közben.

A térdeplőszéken ülve az embernek folyamatosan figyelnie kell az egyensúlyra, így a hátizmokat észrevétlenül tornáztatja. A szék megóvja a gerincet az üllőmunka által okozott túlzott terheléstől, és elejét veheti a gerincbetegségeknek.


 

Forgószék akcó

Forgószék akcó

Cimkék: ülőlabda, labdaszék, iroda, dolgozószoba, irodaszék,


Kapcsolódó cikkek

Irodaszék divat

Irodaszék divat

Bátran állíthatom, hogy nincs egységes irodaszék divat. Vannak azonban divatos irodaszékek, vagyis olyan irodai ülőalkalmatosságok, amik nem mennek ki a divatból. Ebben a cikkben felsorolom ezeket és természetesen a miérteket is papírra vetem.
Forgószék parkettára, vagy szőnyegpadlóra?

Forgószék parkettára, vagy szőnyegpadlóra?

Mert nem mindegy. Mindkét padlófelület típushoz megvan az annak megfelelő típusú görgő. Gondolom, Ön is azt szeretné, ha a forgószékének görgői és irodája, dolgozószobája padlója hosszú évekig békében együttműködnének egymással, igaz?
Kerüljük el a kínos szituációkat pótszékekkel

Kerüljük el a kínos szituációkat pótszékekkel

Nincs annál kínosabb eset, mint amikor a hozzánk érkező vendégek, partnerek, ügyfelek számára nem tudunk elegendő ülőhelyet biztosítani. Oldjuk meg egyszerűen ezt a problémát!
Az álomba ringató hintaszék története

Az álomba ringató hintaszék története

A hintaszékre gondolva általában egy idős bácsi képe ugrik be, aki egész áldott nap ringatózik székében és szunyókál. Pedig ez a megnyugtató, kellemes mozgás nemcsak az öregek kiváltsága, bárki számára pihentető érzés.
Mitől lesz vonzó egy rendezvényterem?

Mitől lesz vonzó egy rendezvényterem?

Ha rendezvényhelyszínt üzemeltet, ahol konferenciatermet is bérelhetnek az érdeklődők, ám kevesebb ügyfelet sikerül szereznie, mint szeretné, biztosan elgondolkodott már azon, mitől lesz igazán vonzó egy rendezvényterem.