Ötletek irodaszék vásárláshoz

Mini szünetek kényelmes kerti bútorok között a teraszon

A nyári hőség még a légkondicionált irodákban is próbára teszi a dolgozókat. Biztosítunk számukra mini szüneteket kényelmes kerti bútorok között a teraszon vagy kertben.

Nem tudjuk elégszer hangsúlyozni, hogy a munkavállalók hatékonysága nemcsak a jó fizetéstől és szaktudásuktól függ, hanem a kellemes munkakörnyezettől is. Nagymértékben hatással van munkakedvükre, ha a vezetőség figyelembe veszi egyéni igényeiket, valamint biztosítja számukra a megfelelő mennyiségű  és minőségű pihenőidőt. Ennek kapcsán érdemes a nyári melegben naponta néhány alkalommal mini szüneteket biztosítani a munkatársak számára, amikor a légkondicionált, hermetikusan elzárt irodákból rövid időre kiszabadulnak. Az irodahelyiség adta lehetőségeket kihasználva alakítsunk ki a dolgozók részére kerti pihenőhelyet, vagy a tetőn lévő teraszon állítsunk fel kerti bútorokat. A bútorok kiválasztásához adunk néhány támpontot. Strapabíró, hosszú távon is jó minőségű kerti terasz és balkon szettek rengeteg helyen kaphatóak, de vajon mi a különbség az egyes modellek között, mire figyeljünk elsősorban.

 

1. Igények

Természetesen elsőként gondoljuk át milyen típusú bútorok felelnek meg legjobban a cég és a dolgozók igényeinek egyaránt. Bár a pihenés fontos a munka közben is, nem célunk, hogy a fél iroda az egész délelőtt a kerti bútorokon heverésszen, így a fekvő bútorok kiválasztását nem javasoljuk. Főként egyszemélyes székek jelenthetnek megoldást, melyek könnyen áthelyezhetőek egyik helyről a másikra, így aki magányosan töltene néhány percet relaxálva, az is arrébb tud vonulni a társaság többi tagjától. Az asztalokat is a mértékletességet figyelembe véve válasszuk ki, nem szükséges 8-10 személyes nagy körasztal vásárlása, hiszen nem célunk a tracsparti, sem a külső munkavégzés.

 

 

2. Mérés

Bár mindenki tudja, hogy bútorvásárlás előtt mérjük le a szabad felületet, azért a kert, terasz berendezésekor nem feltétlenül jut ez eszünkbe. Ránézésre olyan nagy a terület, aztán amikor a nagyobb fotelek, asztalok megérkeznek vesszük csak észre mennyire telezsúfoltuk a teret, már nem jut "levegő" a kint tartózkodók számára. Készítsünk mini alaprajzot, és próbáljunk nagyobb távolságokat tartani a bútorok között, hogy a pihenés, a gyors kikapcsolódás rovására ne menjen a zsúfoltság.

3. Anyagválasztás

A kültéri bútorokat főként a tavaszi, nyári időszakban használjuk, azonban nem minden vállalkozásnak van elegendő helye, hogy rossz időben, vagy a téli hónapokban fedett helyre vigye a berendezést. Célszerű időjárás álló, könnyen tisztítható bútordarabokat választani, melyek sok gondtól szabadíthatják meg cégünket. Trendi megjelenést biztosítanak a műrattan anyagból készült balkon és terasz szettek,  melyek kivehető, kényelmes ülő- és háttámlákkal készülnek. Praktikus megoldás a tárolásra az asztal, mely tároló rekeszként is funkcionálhat, ebben helyezhetjük a szivacsos párnákat.

 


 

Forgószék akcó

Forgószék akcó

Cimkék: iroda, irodabútor, relax, szék, pihenés, irodai fotel,


Kapcsolódó cikkek

Innovatív megoldások a forgószékek világában

Innovatív megoldások a forgószékek világában

Nem is volt még olyan régen, mikor a forgószékek testreszabhatóságának maximuma az ülésmagasság-állításban merült ki. Pár évtized alatt azonban komoly fejlesztésekkel rukkoltak elő a gyártók. Lássuk, mik a forgószékgyártás legújabb trendjei és fejlesztései.
Hogyan hosszabbíthatja meg forgószéke élettartamát egyszerűen?

Hogyan hosszabbíthatja meg forgószéke élettartamát egyszerűen?

A megfelelő forgószéket kiválasztani és összeszerelni elég, de mégsem. Akár egy sima forgószékről, akár egy komolyabb főnöki fotelről van szó, érdemes néhány apró trükköt bevetni annak érdekében, hogy a forgószéket hosszú távon használhassuk.
A pihenés művészete

A pihenés művészete

A relaxációs szék a bútorok nagy családjának egy külön fejezete lehetne, hiszen amit képvisel az a rohanó mindennapjainknak szintén egy kiemelt kelléke. Pihenni tudni kell, a relaxáció pedig már koránt sem azt jelenti, hogy beülünk egy székbe ...
Miért jó választás egy bőr főnöki fotel?

Miért jó választás egy bőr főnöki fotel?

A főnöki fotelek széles választékával találkozhatunk a boltokban. Az a cégvezető, aki bútort keres új irodájába, választhat textil, műbőr vagy bőrborítású vezetői széket is.
Sitness székek -  a dinamikus ülés megalapozói

Sitness székek - a dinamikus ülés megalapozói

A forgószékek forradalmian új megoldása a Sitness ülőlap. A dinamikus ülést biztosító felületet nemcsak forgószékek, hanem alternatív székeknél is alkalmazzák.