Ötletek irodaszék vásárláshoz

Mini szünetek kényelmes kerti bútorok között a teraszon

A nyári hőség még a légkondicionált irodákban is próbára teszi a dolgozókat. Biztosítunk számukra mini szüneteket kényelmes kerti bútorok között a teraszon vagy kertben.

Nem tudjuk elégszer hangsúlyozni, hogy a munkavállalók hatékonysága nemcsak a jó fizetéstől és szaktudásuktól függ, hanem a kellemes munkakörnyezettől is. Nagymértékben hatással van munkakedvükre, ha a vezetőség figyelembe veszi egyéni igényeiket, valamint biztosítja számukra a megfelelő mennyiségű  és minőségű pihenőidőt. Ennek kapcsán érdemes a nyári melegben naponta néhány alkalommal mini szüneteket biztosítani a munkatársak számára, amikor a légkondicionált, hermetikusan elzárt irodákból rövid időre kiszabadulnak. Az irodahelyiség adta lehetőségeket kihasználva alakítsunk ki a dolgozók részére kerti pihenőhelyet, vagy a tetőn lévő teraszon állítsunk fel kerti bútorokat. A bútorok kiválasztásához adunk néhány támpontot. Strapabíró, hosszú távon is jó minőségű kerti terasz és balkon szettek rengeteg helyen kaphatóak, de vajon mi a különbség az egyes modellek között, mire figyeljünk elsősorban.

 

1. Igények

Természetesen elsőként gondoljuk át milyen típusú bútorok felelnek meg legjobban a cég és a dolgozók igényeinek egyaránt. Bár a pihenés fontos a munka közben is, nem célunk, hogy a fél iroda az egész délelőtt a kerti bútorokon heverésszen, így a fekvő bútorok kiválasztását nem javasoljuk. Főként egyszemélyes székek jelenthetnek megoldást, melyek könnyen áthelyezhetőek egyik helyről a másikra, így aki magányosan töltene néhány percet relaxálva, az is arrébb tud vonulni a társaság többi tagjától. Az asztalokat is a mértékletességet figyelembe véve válasszuk ki, nem szükséges 8-10 személyes nagy körasztal vásárlása, hiszen nem célunk a tracsparti, sem a külső munkavégzés.

 

 

2. Mérés

Bár mindenki tudja, hogy bútorvásárlás előtt mérjük le a szabad felületet, azért a kert, terasz berendezésekor nem feltétlenül jut ez eszünkbe. Ránézésre olyan nagy a terület, aztán amikor a nagyobb fotelek, asztalok megérkeznek vesszük csak észre mennyire telezsúfoltuk a teret, már nem jut "levegő" a kint tartózkodók számára. Készítsünk mini alaprajzot, és próbáljunk nagyobb távolságokat tartani a bútorok között, hogy a pihenés, a gyors kikapcsolódás rovására ne menjen a zsúfoltság.

3. Anyagválasztás

A kültéri bútorokat főként a tavaszi, nyári időszakban használjuk, azonban nem minden vállalkozásnak van elegendő helye, hogy rossz időben, vagy a téli hónapokban fedett helyre vigye a berendezést. Célszerű időjárás álló, könnyen tisztítható bútordarabokat választani, melyek sok gondtól szabadíthatják meg cégünket. Trendi megjelenést biztosítanak a műrattan anyagból készült balkon és terasz szettek,  melyek kivehető, kényelmes ülő- és háttámlákkal készülnek. Praktikus megoldás a tárolásra az asztal, mely tároló rekeszként is funkcionálhat, ebben helyezhetjük a szivacsos párnákat.

 


 

Forgószék akcó

 

Forgószék akcó

Cimkék: iroda, irodabútor, relax, szék, pihenés, irodai fotel,


Kapcsolódó cikkek

A modern szék legkényesebb pontja - gázlift

A modern szék legkényesebb pontja - gázlift

A gázlift a szék legsérülékenyebb pontja, hiszen nemcsak a súly megtartásáért felel egy vízszintes rúdként, hanem a magasság beállításáért, annak megtartásáért és a körkörös mozgásért is.
TV-fotel - Pihenés maximális kényelemben

TV-fotel - Pihenés maximális kényelemben

A TV-fotelek, vagy olvasó és relax fotelek - ki hogy nevezi - minőségi pihenést garantálnak, hogy Ön valóban ki tudjon kapcsolni egy kicsit a zsongó hétköznapok rohanásában.
24 órás forgószék - intenzív használatra

24 órás forgószék - intenzív használatra

A modern munkatempó és irodahasználat során létrejött igényeket szolgálja ki a 24 órás forgószék. Folyamatos munkarendű irodákban kiváló választás.
Így is lehet ülni - Egy vezetői szék kényelme

Így is lehet ülni - Egy vezetői szék kényelme

Akárcsak az, hogy milyen ruhát veszünk fel, vagy, hogy milyen óra fityeg a csuklónkon, az is kifejez bennünket, hogy hova ülünk, hogy milyen székben foglalunk helyet nap, mint nap.
Amire minden cégvezetőnek szüksége van

Amire minden cégvezetőnek szüksége van

Akinek saját vállalkozása van, nem ritka, hogy napi 8 óránál jóval többet tölt munkával, sőt, akár a hétvégeken is dolgozik – főként az első években –, hogy a cég hamar népszerű és profitábilis legyen.

 


 

IrodaSzékem.hu

 

Hasznos linkek

forgószék.hu

otthon-butor.hu/dolgozószoba

antares.hu

fitttorna.hu/gerinctréning