Ötletek irodaszék vásárláshoz

Mini szünetek kényelmes kerti bútorok között a teraszon

A nyári hőség még a légkondicionált irodákban is próbára teszi a dolgozókat. Biztosítunk számukra mini szüneteket kényelmes kerti bútorok között a teraszon vagy kertben.

Nem tudjuk elégszer hangsúlyozni, hogy a munkavállalók hatékonysága nemcsak a jó fizetéstől és szaktudásuktól függ, hanem a kellemes munkakörnyezettől is. Nagymértékben hatással van munkakedvükre, ha a vezetőség figyelembe veszi egyéni igényeiket, valamint biztosítja számukra a megfelelő mennyiségű  és minőségű pihenőidőt. Ennek kapcsán érdemes a nyári melegben naponta néhány alkalommal mini szüneteket biztosítani a munkatársak számára, amikor a légkondicionált, hermetikusan elzárt irodákból rövid időre kiszabadulnak. Az irodahelyiség adta lehetőségeket kihasználva alakítsunk ki a dolgozók részére kerti pihenőhelyet, vagy a tetőn lévő teraszon állítsunk fel kerti bútorokat. A bútorok kiválasztásához adunk néhány támpontot. Strapabíró, hosszú távon is jó minőségű kerti terasz és balkon szettek rengeteg helyen kaphatóak, de vajon mi a különbség az egyes modellek között, mire figyeljünk elsősorban.

 

1. Igények

Természetesen elsőként gondoljuk át milyen típusú bútorok felelnek meg legjobban a cég és a dolgozók igényeinek egyaránt. Bár a pihenés fontos a munka közben is, nem célunk, hogy a fél iroda az egész délelőtt a kerti bútorokon heverésszen, így a fekvő bútorok kiválasztását nem javasoljuk. Főként egyszemélyes székek jelenthetnek megoldást, melyek könnyen áthelyezhetőek egyik helyről a másikra, így aki magányosan töltene néhány percet relaxálva, az is arrébb tud vonulni a társaság többi tagjától. Az asztalokat is a mértékletességet figyelembe véve válasszuk ki, nem szükséges 8-10 személyes nagy körasztal vásárlása, hiszen nem célunk a tracsparti, sem a külső munkavégzés.

 

 

2. Mérés

Bár mindenki tudja, hogy bútorvásárlás előtt mérjük le a szabad felületet, azért a kert, terasz berendezésekor nem feltétlenül jut ez eszünkbe. Ránézésre olyan nagy a terület, aztán amikor a nagyobb fotelek, asztalok megérkeznek vesszük csak észre mennyire telezsúfoltuk a teret, már nem jut "levegő" a kint tartózkodók számára. Készítsünk mini alaprajzot, és próbáljunk nagyobb távolságokat tartani a bútorok között, hogy a pihenés, a gyors kikapcsolódás rovására ne menjen a zsúfoltság.

3. Anyagválasztás

A kültéri bútorokat főként a tavaszi, nyári időszakban használjuk, azonban nem minden vállalkozásnak van elegendő helye, hogy rossz időben, vagy a téli hónapokban fedett helyre vigye a berendezést. Célszerű időjárás álló, könnyen tisztítható bútordarabokat választani, melyek sok gondtól szabadíthatják meg cégünket. Trendi megjelenést biztosítanak a műrattan anyagból készült balkon és terasz szettek,  melyek kivehető, kényelmes ülő- és háttámlákkal készülnek. Praktikus megoldás a tárolásra az asztal, mely tároló rekeszként is funkcionálhat, ebben helyezhetjük a szivacsos párnákat.

 


 

Forgószék akcó

Forgószék akcó

Forgószék akcó

Cimkék: iroda, irodabútor, relax, szék, pihenés, irodai fotel,


Kapcsolódó cikkek

Kényelmes és praktikus konferenciaszékek

Kényelmes és praktikus konferenciaszékek

A konferenciaszékek egyszerűségüknek köszönhetően rengeteg helyre felhasználhatóak, és minden környezetbe beillenek. Előnyük közé sorolható az is, hogy könnyen tárolhatóak, szállíthatóak, és esztétikus látványt nyújtanak, bármilyen rendezvényről is legyen szó.
Karfa nélküli székek előnyei

Karfa nélküli székek előnyei

Bár sokak számára a kényelmetlenséggel egyenlő a karfa nélküli szék, mégis vannak előnyei is használatának. Cikkünk folytatásából kiderül mik ezek.
5 egyszerű stresszoldó módszer irodai székben ülve

5 egyszerű stresszoldó módszer irodai székben ülve

A meditáció számtalan előnnyel járó és mégis egyszerű módja a stresszoldásnak. Akár irodai székünkben ülve is pár perc alatt felfrissülhetünk ezekkel a módszerekkel.
Karcsú lábakon biztos tartás - Fémvázas székek

Karcsú lábakon biztos tartás - Fémvázas székek

Színek, színek, színek és még több szín. Négy elegáns vékony lábacska, vagy szánkótalp? Nehéz a választás, hiszen legszívesebben mindegyiket hazavinnénk. Dönteni viszont muszáj, ezért nézzük meg, miként mérlegeljünk.
Kanapé vásárlási szempontok

Kanapé vásárlási szempontok

Ha kanapét szeretnénk vásárolni, akkor elsődleges szempontként ki kell jelölnünk az adott helyiségben betöltendő funkcióját, hiszen számos kanapéfajta létezik.