Ötletek irodaszék vásárláshoz

Kerüljük el a kínos szituációkat pótszékekkel

Nincs annál kínosabb eset, mint amikor a hozzánk érkező vendégek, partnerek, ügyfelek számára nem tudunk elegendő ülőhelyet biztosítani. Oldjuk meg egyszerűen ezt a problémát!

Az egyik legkellemetlenebb eset, ami partnereink, ügyfeleink fogadása közben előfordulhat, hogy nem számolunk azzal, mennyien érkeznek hozzánk. Egy kezdő vállalkozás irodájának alapvető berendezésekor nem mindig tudjuk előre, hogy hányan fognak majd az idők során egyszerre tárgyalásra, oktatásra érkezni, és így - mivel nem ez az elsődleges az iroda berendezésénél - nem tudjuk pontosan behatárolni hány tárgyalószéket is vásároljunk. Sokszor a helyiség méretei szintén behatárolják lehetőségeinket, nem beszélve az anyagiakról. Sokszor kis cégek esetében a kollégák kényelmes székeinek beszerzésére fordítják a legnagyobb összegeket, míg a tárgyalók, kiszolgáló helyiségek bútorozása a legkisebb prioritású.

 

 

Praktikus és olcsó megoldásként elsősorban az összecsukható műanyag, karfa nélküli székeket javasoljuk megvásárolni. Ezzel megoldjuk a hirtelen fellépő ülőhely hiányát, kis helyen is sok széket el tudunk helyezni akkor, ha nincs szükség rájuk. Ugyan ezek a modellek nem a legkényelmesebbek és nem annyira mutatósak, mint a minőségibb modellek, de egy kezdő vállalkozás számára tökéletesen megfelelnek.

Minimális többlet költséggel kaphatóak rakásolható modellek, melyek már karfás kivitelben és jóval kényelmesebb ülőfelülettel rendelkeznek, mint a műanyag székek. Vastag szivacsbetéttel rendelkező hát- és ülőrészén kárpitszövet vagy textilbőr borítású modellek akár több órányi kényelmes ülést is biztosíthatnak tárgyalópartnereink számára. A rakásolható székek előnye, hogy kis helyen több darab is elhelyezhető egymásba helyezve. 

A favázas modellek hajlított bükkfa vázzal készülnek. Ugyan ezeket a székeket - vagy inkább már foteleket - nem lehet egymásba helyezni, mégis javasoljuk használatukat, hiszen minőséget, kényelmet sugároznak. Ezáltal ügyfeleink szemében vállalkozásunk kiemelkedő értékkel fog bírni, hiszen látják az eleganciát és az igényességet.

 

 

Azon cégek számára, ahol több oktatást, konferenciát szerveznek, jó megoldás jelenthet a kihajtható asztalkával kiegészülő konferenciaszékek beszerzése. Ezek a rendkívül masszív és strapabíró bútordarabok szintén rakásolható kialakításúak, így amikor nincs szükség a sok székre egyszerűen egy sarokban is elhelyezhetőek. A rendezvényen résztvevők pedig hálával fognak a berendezés megvásárlójára gondolni, hiszen nem a térdükön kell laptopjukat, vagy jegyzettömbjüket tartani, hanem a praktikus kihajtható asztalkán.


 

Forgószék akcó

 

Forgószék akcó

Cimkék: tárgyalószék, rakásolható szék, irodai szék, iroda, irodaszék, irodabútor,


Kapcsolódó cikkek

Kényelmes kanapék bő választékban

Kényelmes kanapék bő választékban

Ha otthonra, pláne ha irodánkba tervezünk kanapét venni, lényeges, hogy a funkcióra, mint elsődleges szempontra tekintsünk. Persze az sem elhanyagolandó, hogy tetsszen is az illető bútor, de ha nem tudjuk használni arra, amire szántuk, akkor már nem ...
5 egyszerű stresszoldó módszer irodai székben ülve

5 egyszerű stresszoldó módszer irodai székben ülve

A meditáció számtalan előnnyel járó és mégis egyszerű módja a stresszoldásnak. Akár irodai székünkben ülve is pár perc alatt felfrissülhetünk ezekkel a módszerekkel.
Modern technológia a székek között is teret hódit

Modern technológia a székek között is teret hódit

A különleges technikával készült bútorok a jövőt mutatják meg számunkra. A háromdimenziós nyomtatók előrevetítik a változást.
Konferenciaszék, a fontos részlet

Konferenciaszék, a fontos részlet

A konferenciaszékek és előadótermi székek beszerzéskor Ön mi alapján választ? Megmutatjuk tömören és röviden, hogy mire figyeljen!
TV-fotel - Pihenés maximális kényelemben

TV-fotel - Pihenés maximális kényelemben

A TV-fotelek, vagy olvasó és relax fotelek - ki hogy nevezi - minőségi pihenést garantálnak, hogy Ön valóban ki tudjon kapcsolni egy kicsit a zsongó hétköznapok rohanásában.

 


 

IrodaSzékem.hu

 

Hasznos linkek

forgószék.hu

otthon-butor.hu/dolgozószoba

antares.hu

fitttorna.hu/gerinctréning