Ötletek irodaszék vásárláshoz

Kerüljük el a kínos szituációkat pótszékekkel

Nincs annál kínosabb eset, mint amikor a hozzánk érkező vendégek, partnerek, ügyfelek számára nem tudunk elegendő ülőhelyet biztosítani. Oldjuk meg egyszerűen ezt a problémát!

Az egyik legkellemetlenebb eset, ami partnereink, ügyfeleink fogadása közben előfordulhat, hogy nem számolunk azzal, mennyien érkeznek hozzánk. Egy kezdő vállalkozás irodájának alapvető berendezésekor nem mindig tudjuk előre, hogy hányan fognak majd az idők során egyszerre tárgyalásra, oktatásra érkezni, és így - mivel nem ez az elsődleges az iroda berendezésénél - nem tudjuk pontosan behatárolni hány tárgyalószéket is vásároljunk. Sokszor a helyiség méretei szintén behatárolják lehetőségeinket, nem beszélve az anyagiakról. Sokszor kis cégek esetében a kollégák kényelmes székeinek beszerzésére fordítják a legnagyobb összegeket, míg a tárgyalók, kiszolgáló helyiségek bútorozása a legkisebb prioritású.

 

 

Praktikus és olcsó megoldásként elsősorban az összecsukható műanyag, karfa nélküli székeket javasoljuk megvásárolni. Ezzel megoldjuk a hirtelen fellépő ülőhely hiányát, kis helyen is sok széket el tudunk helyezni akkor, ha nincs szükség rájuk. Ugyan ezek a modellek nem a legkényelmesebbek és nem annyira mutatósak, mint a minőségibb modellek, de egy kezdő vállalkozás számára tökéletesen megfelelnek.

Minimális többlet költséggel kaphatóak rakásolható modellek, melyek már karfás kivitelben és jóval kényelmesebb ülőfelülettel rendelkeznek, mint a műanyag székek. Vastag szivacsbetéttel rendelkező hát- és ülőrészén kárpitszövet vagy textilbőr borítású modellek akár több órányi kényelmes ülést is biztosíthatnak tárgyalópartnereink számára. A rakásolható székek előnye, hogy kis helyen több darab is elhelyezhető egymásba helyezve. 

A favázas modellek hajlított bükkfa vázzal készülnek. Ugyan ezeket a székeket - vagy inkább már foteleket - nem lehet egymásba helyezni, mégis javasoljuk használatukat, hiszen minőséget, kényelmet sugároznak. Ezáltal ügyfeleink szemében vállalkozásunk kiemelkedő értékkel fog bírni, hiszen látják az eleganciát és az igényességet.

 

 

Azon cégek számára, ahol több oktatást, konferenciát szerveznek, jó megoldás jelenthet a kihajtható asztalkával kiegészülő konferenciaszékek beszerzése. Ezek a rendkívül masszív és strapabíró bútordarabok szintén rakásolható kialakításúak, így amikor nincs szükség a sok székre egyszerűen egy sarokban is elhelyezhetőek. A rendezvényen résztvevők pedig hálával fognak a berendezés megvásárlójára gondolni, hiszen nem a térdükön kell laptopjukat, vagy jegyzettömbjüket tartani, hanem a praktikus kihajtható asztalkán.


 

Forgószék akcó

Forgószék akcó

Forgószék akcó

Cimkék: tárgyalószék, rakásolható szék, irodai szék, iroda, irodaszék, irodabútor,


Kapcsolódó cikkek

Irodaszék divat

Irodaszék divat

Bátran állíthatom, hogy nincs egységes irodaszék divat. Vannak azonban divatos irodaszékek, vagyis olyan irodai ülőalkalmatosságok, amik nem mennek ki a divatból. Ebben a cikkben felsorolom ezeket és természetesen a miérteket is papírra vetem.
Konferenciaszék, a fontos részlet

Konferenciaszék, a fontos részlet

A konferenciaszékek és előadótermi székek beszerzéskor Ön mi alapján választ? Megmutatjuk tömören és röviden, hogy mire figyeljen!
Mini szünetek kényelmes kerti bútorok között a teraszon

Mini szünetek kényelmes kerti bútorok között a teraszon

A nyári hőség még a légkondicionált irodákban is próbára teszi a dolgozókat. Biztosítunk számukra mini szüneteket kényelmes kerti bútorok között a teraszon vagy kertben.
XXL-es székek 250 kg-os teherbírással

XXL-es székek 250 kg-os teherbírással

A hétköznapi életben a forgószékvásárlás csupán arról szól, hogy meglátni és megszeretni, majd megvenni. De mi van akkor, ha extra igényeink vannak? A megoldás a cikkben olvasható...
Válasszon bárszéket otthonába, irodájába, vagy akár éttermébe

Válasszon bárszéket otthonába, irodájába, vagy akár éttermébe

A bárszékről sokaknak azonnal valamilyen karibi, de legalábbis mediterrán hangulat jut eszébe. Lazaság, életöröm, carpe diem...