Ötletek irodaszék vásárláshoz

Kerüljük el a kínos szituációkat pótszékekkel

Nincs annál kínosabb eset, mint amikor a hozzánk érkező vendégek, partnerek, ügyfelek számára nem tudunk elegendő ülőhelyet biztosítani. Oldjuk meg egyszerűen ezt a problémát!

Az egyik legkellemetlenebb eset, ami partnereink, ügyfeleink fogadása közben előfordulhat, hogy nem számolunk azzal, mennyien érkeznek hozzánk. Egy kezdő vállalkozás irodájának alapvető berendezésekor nem mindig tudjuk előre, hogy hányan fognak majd az idők során egyszerre tárgyalásra, oktatásra érkezni, és így - mivel nem ez az elsődleges az iroda berendezésénél - nem tudjuk pontosan behatárolni hány tárgyalószéket is vásároljunk. Sokszor a helyiség méretei szintén behatárolják lehetőségeinket, nem beszélve az anyagiakról. Sokszor kis cégek esetében a kollégák kényelmes székeinek beszerzésére fordítják a legnagyobb összegeket, míg a tárgyalók, kiszolgáló helyiségek bútorozása a legkisebb prioritású.

 

 

Praktikus és olcsó megoldásként elsősorban az összecsukható műanyag, karfa nélküli székeket javasoljuk megvásárolni. Ezzel megoldjuk a hirtelen fellépő ülőhely hiányát, kis helyen is sok széket el tudunk helyezni akkor, ha nincs szükség rájuk. Ugyan ezek a modellek nem a legkényelmesebbek és nem annyira mutatósak, mint a minőségibb modellek, de egy kezdő vállalkozás számára tökéletesen megfelelnek.

Minimális többlet költséggel kaphatóak rakásolható modellek, melyek már karfás kivitelben és jóval kényelmesebb ülőfelülettel rendelkeznek, mint a műanyag székek. Vastag szivacsbetéttel rendelkező hát- és ülőrészén kárpitszövet vagy textilbőr borítású modellek akár több órányi kényelmes ülést is biztosíthatnak tárgyalópartnereink számára. A rakásolható székek előnye, hogy kis helyen több darab is elhelyezhető egymásba helyezve. 

A favázas modellek hajlított bükkfa vázzal készülnek. Ugyan ezeket a székeket - vagy inkább már foteleket - nem lehet egymásba helyezni, mégis javasoljuk használatukat, hiszen minőséget, kényelmet sugároznak. Ezáltal ügyfeleink szemében vállalkozásunk kiemelkedő értékkel fog bírni, hiszen látják az eleganciát és az igényességet.

 

 

Azon cégek számára, ahol több oktatást, konferenciát szerveznek, jó megoldás jelenthet a kihajtható asztalkával kiegészülő konferenciaszékek beszerzése. Ezek a rendkívül masszív és strapabíró bútordarabok szintén rakásolható kialakításúak, így amikor nincs szükség a sok székre egyszerűen egy sarokban is elhelyezhetőek. A rendezvényen résztvevők pedig hálával fognak a berendezés megvásárlójára gondolni, hiszen nem a térdükön kell laptopjukat, vagy jegyzettömbjüket tartani, hanem a praktikus kihajtható asztalkán.


 

Forgószék akcó

Forgószék akcó

Cimkék: tárgyalószék, rakásolható szék, irodai szék, iroda, irodaszék, irodabútor,


Kapcsolódó cikkek

Hogy a munka ne fájjon…!

Hogy a munka ne fájjon…!

Már a székre nézni is nyomasztó számunkra, ha munkáról van szó? Nem kell többé amiatt aggódnunk, hogy hátunk pár óra alatt elfárad, ha térdeplőszéken üljük végig a napot.
Izgalmas üzleti történet - a babzsák fotel születése

Izgalmas üzleti történet - a babzsák fotel születése

Olasz dizájnerek álma vált valóra a babzsák fotel tervezésekor. Vajon hogyan lett világhírű ez a kényelmes ülőalkalmatosság?
Irodai váróhelyiség - a cég igényeire szabva

Irodai váróhelyiség - a cég igényeire szabva

Vajon az Ön vállalkozásának váróhelyisége mely tulajdonságoknak felel meg. Barátságos, funkcionális, elegáns, netán lepukkant?
Irodaszékek anyagválasztása

Irodaszékek anyagválasztása

Rengeteg lehetőség közül választhatunk, amikor új irodai szék beszerzéséről döntünk. Nemcsak a forma, a stílus, hanem az anyagok változatossága is döntésre késztet.
Tippek irodai szék tisztításához

Tippek irodai szék tisztításához

Az irodában lévő székek a mindennapi használat során folyamatosan piszkolódnak. A karbantartás és tisztítás az állagmegóvás része.