Ötletek irodaszék vásárláshoz

Hogy a munka ne fájjon…!

Már a székre nézni is nyomasztó számunkra, ha munkáról van szó? Nem kell többé amiatt aggódnunk, hogy hátunk pár óra alatt elfárad, ha térdeplőszéken üljük végig a napot.

 

Térdelőszék, térdeplőszék

 

Hetek, hónapok óta rossz érzéssel tölt el, hogy reggel még csak-csak jól érezzük magunkat irodai székünkön, de ez délután már semmiképp sem mondható el? Fájdalmaink vannak az üléstől, esetleg már koncentrálni is nehezünkre esik? Érdemes térdeplőszéket beszereznünk, és a munka is könnyebben fog menni: térdelő-ülő pozícióban ugyanis megerőltetés nélkül helyesen ülünk, nem terhelve gerincünket.

A mutatós és egészséges térdeplőszékek nemcsak színüket, de vázszerkezetüket és kárpitozásukat tekintve is különféle külsővel kaphatók, így bárki könnyedén kiválaszthatja az iroda vagy a dolgozószoba bútoraihoz, hangulatához legjobban illeszkedő modellt.

Praktikusak, mert akár fém-, akár fa-, akár fekete- vagy szürke acélvázas szerkezettel választjuk őket, egyszerűen állítható a magasságuk, mechanikusan, csavarorsós, vagy gázliftes megoldással. A természetesség hívei szavazhatnak a tömör bükkfából készült térdelőszék típusokra, de aki a modern, fémvázas külsőt részesíti előnyben, annak is többféle kedves modell áll rendelkezésére.

Szerkezettől függetlenül a helyes testtartást adó térdeplőszékek fékezhető görgőkkel vannak felszerelve, így attól nem kell félni, hogy nem eléggé stabilak.

Térdeplőszékünk szövetborítással vagy textilbőr bevonattal is a miénk lehet, strapabíró, párnázott támasztófelületekkel és szinte nincs is olyan szín, amilyet ne választhatnánk!

A fehér, a bézs, a kék, zöld, barna, bordó, narancssárga, világosbarna, szürke árnyalatok és természetesen a fekete sem hiányzik a kínálatból, így valóban nem okozhat gondot megtalálni a megfelelő darabot! Kellemes keresgélést!


 

Forgószék akcó

Forgószék akcó

Forgószék akcó

Cimkék: iroda, irodai szék, irodaszék, térdelőszék, gurulós szék, dolgozószoba, görgős szék, térdeplőszék,


Kapcsolódó cikkek

24 órás forgószék - intenzív használatra

24 órás forgószék - intenzív használatra

A modern munkatempó és irodahasználat során létrejött igényeket szolgálja ki a 24 órás forgószék. Folyamatos munkarendű irodákban kiváló választás.
Kanapé vásárlási szempontok

Kanapé vásárlási szempontok

Ha kanapét szeretnénk vásárolni, akkor elsődleges szempontként ki kell jelölnünk az adott helyiségben betöltendő funkcióját, hiszen számos kanapéfajta létezik.
Ne sajnáljuk a pénzt otthoni irodánk berendezésére

Ne sajnáljuk a pénzt otthoni irodánk berendezésére

Rengeteg ember álmodozik arról, hogy otthoni irodájában dolgozik, kényelmesen leheveredve a kanapéra, miközben meleg kávéját szürcsölgeti. Ez valójában azonban nem így működik.
Már nem luxus az irodai relaxáció

Már nem luxus az irodai relaxáció

A hatékony munkavégzés elképzelhetetlen pihent munkaerő nélkül. Már nem számít luxusnak, ha irodánkban a pihenéshez szükséges eszközöket is használunk.
Többfunkciós konferenciaszékek

Többfunkciós konferenciaszékek

A konferenciaszékek az átlagos ülőbútorokkal szembeni számos funkciójuk miatt elengedhetetlen kellékei az intézményeknek.