Ötletek irodaszék vásárláshoz

Hogy a munka ne fájjon…!

Már a székre nézni is nyomasztó számunkra, ha munkáról van szó? Nem kell többé amiatt aggódnunk, hogy hátunk pár óra alatt elfárad, ha térdeplőszéken üljük végig a napot.

 

Térdelőszék, térdeplőszék

 

Hetek, hónapok óta rossz érzéssel tölt el, hogy reggel még csak-csak jól érezzük magunkat irodai székünkön, de ez délután már semmiképp sem mondható el? Fájdalmaink vannak az üléstől, esetleg már koncentrálni is nehezünkre esik? Érdemes térdeplőszéket beszereznünk, és a munka is könnyebben fog menni: térdelő-ülő pozícióban ugyanis megerőltetés nélkül helyesen ülünk, nem terhelve gerincünket.

A mutatós és egészséges térdeplőszékek nemcsak színüket, de vázszerkezetüket és kárpitozásukat tekintve is különféle külsővel kaphatók, így bárki könnyedén kiválaszthatja az iroda vagy a dolgozószoba bútoraihoz, hangulatához legjobban illeszkedő modellt.

Praktikusak, mert akár fém-, akár fa-, akár fekete- vagy szürke acélvázas szerkezettel választjuk őket, egyszerűen állítható a magasságuk, mechanikusan, csavarorsós, vagy gázliftes megoldással. A természetesség hívei szavazhatnak a tömör bükkfából készült térdelőszék típusokra, de aki a modern, fémvázas külsőt részesíti előnyben, annak is többféle kedves modell áll rendelkezésére.

Szerkezettől függetlenül a helyes testtartást adó térdeplőszékek fékezhető görgőkkel vannak felszerelve, így attól nem kell félni, hogy nem eléggé stabilak.

Térdeplőszékünk szövetborítással vagy textilbőr bevonattal is a miénk lehet, strapabíró, párnázott támasztófelületekkel és szinte nincs is olyan szín, amilyet ne választhatnánk!

A fehér, a bézs, a kék, zöld, barna, bordó, narancssárga, világosbarna, szürke árnyalatok és természetesen a fekete sem hiányzik a kínálatból, így valóban nem okozhat gondot megtalálni a megfelelő darabot! Kellemes keresgélést!


 

Forgószék akcó

 

Forgószék akcó

Cimkék: iroda, irodai szék, irodaszék, térdelőszék, gurulós szék, dolgozószoba, görgős szék, térdeplőszék,


Kapcsolódó cikkek

Többfunkciós konferenciaszékek

Többfunkciós konferenciaszékek

A konferenciaszékek az átlagos ülőbútorokkal szembeni számos funkciójuk miatt elengedhetetlen kellékei az intézményeknek.
6 üléstípus, mely megmutatja kollégáink személyiségét

6 üléstípus, mely megmutatja kollégáink személyiségét

Az egyes embertípusok más-más ülési szokásait vizsgáljuk meg vicces formában. Felér egy személyiségteszttel, ahogyan székünkön ülünk. Ön melyik típusba tartozik?
Szék görgők, a biztos alapokért

Szék görgők, a biztos alapokért

Minőségi székek biztos alapokon kell, hogy nyugodjanak. Ezek az alapok a görgők, melyeken a forgószékek mozognak, és teljes súlyunkat megtartják.
Ellazulni tudni kell …

Ellazulni tudni kell …

Ugye, senki sem szereti a kedvenc műsorát kényelmetlen pamlagról nézni? Relaxáláshoz, tévézéshez íme az ideális megoldás: egy pihentető, sőt, dönthető tv-fotel, a legváltozatosabb külsővel és kialakításban!
Öt generáció vezetői pozícióban

Öt generáció vezetői pozícióban

Míg a legtöbb vállalatnál eddig a vezetők az idősebb korosztályból kerültek ki, addig az újonnan induló tech cégek és start-upok világában a cégvezetők szinte gyerekek még. A skála kiszélesedett.

 


 

IrodaSzékem.hu

 

Hasznos linkek

forgószék.hu

otthon-butor.hu/dolgozószoba

antares.hu

fitttorna.hu/gerinctréning