Ötletek irodaszék vásárláshoz

Hogy a munka ne fájjon…!

Már a székre nézni is nyomasztó számunkra, ha munkáról van szó? Nem kell többé amiatt aggódnunk, hogy hátunk pár óra alatt elfárad, ha térdeplőszéken üljük végig a napot.

 

Térdelőszék, térdeplőszék

 

Hetek, hónapok óta rossz érzéssel tölt el, hogy reggel még csak-csak jól érezzük magunkat irodai székünkön, de ez délután már semmiképp sem mondható el? Fájdalmaink vannak az üléstől, esetleg már koncentrálni is nehezünkre esik? Érdemes térdeplőszéket beszereznünk, és a munka is könnyebben fog menni: térdelő-ülő pozícióban ugyanis megerőltetés nélkül helyesen ülünk, nem terhelve gerincünket.

A mutatós és egészséges térdeplőszékek nemcsak színüket, de vázszerkezetüket és kárpitozásukat tekintve is különféle külsővel kaphatók, így bárki könnyedén kiválaszthatja az iroda vagy a dolgozószoba bútoraihoz, hangulatához legjobban illeszkedő modellt.

Praktikusak, mert akár fém-, akár fa-, akár fekete- vagy szürke acélvázas szerkezettel választjuk őket, egyszerűen állítható a magasságuk, mechanikusan, csavarorsós, vagy gázliftes megoldással. A természetesség hívei szavazhatnak a tömör bükkfából készült térdelőszék típusokra, de aki a modern, fémvázas külsőt részesíti előnyben, annak is többféle kedves modell áll rendelkezésére.

Szerkezettől függetlenül a helyes testtartást adó térdeplőszékek fékezhető görgőkkel vannak felszerelve, így attól nem kell félni, hogy nem eléggé stabilak.

Térdeplőszékünk szövetborítással vagy textilbőr bevonattal is a miénk lehet, strapabíró, párnázott támasztófelületekkel és szinte nincs is olyan szín, amilyet ne választhatnánk!

A fehér, a bézs, a kék, zöld, barna, bordó, narancssárga, világosbarna, szürke árnyalatok és természetesen a fekete sem hiányzik a kínálatból, így valóban nem okozhat gondot megtalálni a megfelelő darabot! Kellemes keresgélést!


 

Forgószék akcó

Forgószék akcó

Cimkék: iroda, irodai szék, irodaszék, térdelőszék, gurulós szék, dolgozószoba, görgős szék, térdeplőszék,


Kapcsolódó cikkek

Bárszék választási útmutató

Bárszék választási útmutató

Napjainkban nemcsak bárokban, kocsmákban található meg a bárszék, hanem az otthoni étkezők, nappalik kiegészítőjeként is. Válasszon körültekintően.
Már nem luxus az irodai relaxáció

Már nem luxus az irodai relaxáció

A hatékony munkavégzés elképzelhetetlen pihent munkaerő nélkül. Már nem számít luxusnak, ha irodánkban a pihenéshez szükséges eszközöket is használunk.
Amire minden cégvezetőnek szüksége van

Amire minden cégvezetőnek szüksége van

Akinek saját vállalkozása van, nem ritka, hogy napi 8 óránál jóval többet tölt munkával, sőt, akár a hétvégeken is dolgozik – főként az első években –, hogy a cég hamar népszerű és profitábilis legyen.
Helyes székbeállítás az egészség megőrzéséért

Helyes székbeállítás az egészség megőrzéséért

Az irodai munka során szinte munkanapunk teljes időtartama alatt székünkben ülünk. Székünk helyes beállításával elkerülhetjük a derékfájást és rossz testtartást.
Mire ügyeljünk, ha egész nap az irodaszékben ülünk?

Mire ügyeljünk, ha egész nap az irodaszékben ülünk?

Aki nem nehéz fizikai munkát végez, hanem egy irodában dolgozik, és adatokat rögzít vagy iratokat iktat, talán nem is gondolná, hogy ez a tevékenység is veszélyes lehet az egészségére nézve