Ötletek irodaszék vásárláshoz

A sportos vezető irodaszéke

Rajong a sportautókért, de legalábbis egy Ferrarit mindenképpen elfogadna? Gondolom nem csak a tipikus piros színű, lapos kivitel, ami megfogta, hanem az a kényelem is, amit biztosít. Ám ha nem is sportautó rajongó, de szükségesnek tartja, hogy a reggeltől estig tartó ülőmunka során teljes és maximális kényelmet biztosítson a forgószéke, akkor Önnek egy gamer székre van szüksége.

 

 

Nem csak férfiaknak

Azért bizony lássuk be, hogy nem csupán a férfiak szeretik a sportos dolgokat. Mi nők is kedvelhetjük a dizájnos, fiatalos, vagány formákat és színeket. Természetesen a 21. században ez nem azt jelenti, hogy a sportos és kényelmet kedvelő női vezetőknek be kell érniük valami férfias forgószékkel. Épp ellenkezőleg. Talán nem is sejtette eddig, de megannyi forgószéket gyártanak csak és kizárólag nők részére. Gamer székből is talál pinket és rózsaszín változatot is. Engem teljesen elvarázsolt, még ha nem is rajongok a rózsaszínért…

 

 

Maximális kényelem reggeltől estig

A gamer széket azoknak a nagy játék őrülteknek találták ki, akik reggeltől estit, vagy éppen reggeltől reggelig játszanak a számítógép előtt. A cél az volt, hogy minél kényelmesebb és egészségesebb ülést biztosítson hosszú távon is. Ennek az aspektusnak volt köszönhető, hogy ezeknek a forgószékeknek szinte minden eleme testreszabható. Így érhetjük el, hogy minden része kényelmes legyen, ne törjön, ne nyomjon sehol, és több óra elteltével se fájduljon meg egy tagunk sem. Kellően megtámasztja a gerincet, az ülésmélység és ülésmagasság is saját testmagasságunkhoz állítható. A karjainkat a kényelmes karfákon tudjuk megtámasztani, illetve számos mechanika tartozik a gamer székhez, amely a munka vagy a játék szüneteiben kellő relaxációt biztosít a pihenéshez.

Gamer székek igen nagy választékban kaphatók a webáruház kínálatában, mindenki megtalálja majd saját egyéniségéhez, ízléséhez illő kivitelben. Ízelítőül legyen itt néhány fotó, amely alapján még akkor is kedvet kaphat egy ilyen forgószékhez, ha éppen nem a stílusa…

 


 

Forgószék akcó

Forgószék akcó

Forgószék akcó

Cimkék: gamer szék, sportos, forgószék, vezetői szék, vezetői forgószék, modern, iroda, irodai szék, dolgozószoba,


Kapcsolódó cikkek

Gamer székek - a tökéletes játékélmény eléréséhez

Gamer székek - a tökéletes játékélmény eléréséhez

Nemcsak profi számítógép játékosok számára ajánljuk a gamer székeket. Vigye otthonába a versenyek hangulatát és kényelmét.
Okok, amiért érdemes minőségi széket választani irodánkba

Okok, amiért érdemes minőségi széket választani irodánkba

Néhány fontos különbségre hívjuk fel a figyelmét, amit mindenképpen szem előtt kell tartania, mielőtt új székek beszerzése mellett dönt.
Karcsú lábakon biztos tartás - Fémvázas székek

Karcsú lábakon biztos tartás - Fémvázas székek

Színek, színek, színek és még több szín. Négy elegáns vékony lábacska, vagy szánkótalp? Nehéz a választás, hiszen legszívesebben mindegyiket hazavinnénk. Dönteni viszont muszáj, ezért nézzük meg, miként mérlegeljünk.
Bőr vagy szövet? Forgószékválasztó

Bőr vagy szövet? Forgószékválasztó

Vannak, akik a szövet kárpitozásra esküsznek, és vannak, akik csak bőr borítású irodai székben érzik jól magukat. Lássuk melyik miért jó és miért nem…
Forgószék, irodai szék választás

Forgószék, irodai szék választás

Forgószék, irodai szék választás - Amilyen a székünk, olyan a hangulatunk! Hogyan érdemes irodai széket választani?