Ötletek irodaszék vásárláshoz

A sportos vezető irodaszéke

Rajong a sportautókért, de legalábbis egy Ferrarit mindenképpen elfogadna? Gondolom nem csak a tipikus piros színű, lapos kivitel, ami megfogta, hanem az a kényelem is, amit biztosít. Ám ha nem is sportautó rajongó, de szükségesnek tartja, hogy a reggeltől estig tartó ülőmunka során teljes és maximális kényelmet biztosítson a forgószéke, akkor Önnek egy gamer székre van szüksége.

 

 

Nem csak férfiaknak

Azért bizony lássuk be, hogy nem csupán a férfiak szeretik a sportos dolgokat. Mi nők is kedvelhetjük a dizájnos, fiatalos, vagány formákat és színeket. Természetesen a 21. században ez nem azt jelenti, hogy a sportos és kényelmet kedvelő női vezetőknek be kell érniük valami férfias forgószékkel. Épp ellenkezőleg. Talán nem is sejtette eddig, de megannyi forgószéket gyártanak csak és kizárólag nők részére. Gamer székből is talál pinket és rózsaszín változatot is. Engem teljesen elvarázsolt, még ha nem is rajongok a rózsaszínért…

 

 

Maximális kényelem reggeltől estig

A gamer széket azoknak a nagy játék őrülteknek találták ki, akik reggeltől estit, vagy éppen reggeltől reggelig játszanak a számítógép előtt. A cél az volt, hogy minél kényelmesebb és egészségesebb ülést biztosítson hosszú távon is. Ennek az aspektusnak volt köszönhető, hogy ezeknek a forgószékeknek szinte minden eleme testreszabható. Így érhetjük el, hogy minden része kényelmes legyen, ne törjön, ne nyomjon sehol, és több óra elteltével se fájduljon meg egy tagunk sem. Kellően megtámasztja a gerincet, az ülésmélység és ülésmagasság is saját testmagasságunkhoz állítható. A karjainkat a kényelmes karfákon tudjuk megtámasztani, illetve számos mechanika tartozik a gamer székhez, amely a munka vagy a játék szüneteiben kellő relaxációt biztosít a pihenéshez.

Gamer székek igen nagy választékban kaphatók a webáruház kínálatában, mindenki megtalálja majd saját egyéniségéhez, ízléséhez illő kivitelben. Ízelítőül legyen itt néhány fotó, amely alapján még akkor is kedvet kaphat egy ilyen forgószékhez, ha éppen nem a stílusa…

 


 

Forgószék akcó

Forgószék akcó

Cimkék: gamer szék, sportos, forgószék, vezetői szék, vezetői forgószék, modern, iroda, irodai szék, dolgozószoba,


Kapcsolódó cikkek

Kényelmes kanapék bő választékban

Kényelmes kanapék bő választékban

Ha otthonra, pláne ha irodánkba tervezünk kanapét venni, lényeges, hogy a funkcióra, mint elsődleges szempontra tekintsünk. Persze az sem elhanyagolandó, hogy tetsszen is az illető bútor, de ha nem tudjuk használni arra, amire szántuk, akkor már nem ...
Ültő helyünkben is tehetünk egészségünk megőrzéséért

Ültő helyünkben is tehetünk egészségünk megőrzéséért

A fizikai aktivitás hiánya, negatív hatással van szervezetünkre. Napunk nagy részét az irodában ülve töltjük, mégsem kell lemondanunk az egyszerűbb testmozgásról..
Milyen fordulaton üljünk? – Ötletek forgószék vásárlása előtt

Milyen fordulaton üljünk? – Ötletek forgószék vásárlása előtt

Mindenekelőtt tudnunk kell, hogy a szükséges ülőalkalmatosságot mennyi ideig és milyen gyakorisággal használjuk, ezért aztán annak élettartama, és minősége nagyon is számottevő tényező.
Kanapé vásárlási szempontok

Kanapé vásárlási szempontok

Ha kanapét szeretnénk vásárolni, akkor elsődleges szempontként ki kell jelölnünk az adott helyiségben betöltendő funkcióját, hiszen számos kanapéfajta létezik.
Hogyan hosszabbíthatja meg forgószéke élettartamát egyszerűen?

Hogyan hosszabbíthatja meg forgószéke élettartamát egyszerűen?

A megfelelő forgószéket kiválasztani és összeszerelni elég, de mégsem. Akár egy sima forgószékről, akár egy komolyabb főnöki fotelről van szó, érdemes néhány apró trükköt bevetni annak érdekében, hogy a forgószéket hosszú távon használhassuk.