Ötletek irodaszék vásárláshoz

5 csajos forgószék irodába és dolgozószobába

Annyiféle forgószék közül választhat manapság az ember a bútorboltok kínálatából, mint égen a csillag. A gyártók mindenféle igényre próbáltak megoldást találni, ebből pedig kész terméket előállítani. Ennek köszönhetően biztos, hogy mindenki talál magának olyan forgószéket az irodába vagy a dolgozószobába, amilyet megálmodott. Mert mi nők, ezt is szeretjük megálmodni...

 

1.    A vagány csajoknak rózsaszínű gamer szék

Nem csak gamer-eknek ajánlott ez a nagyon mutatós forgószék, hanem mindenkinek, aki sok időt tölt az íróasztala mellett, és szeretne addig is kényelmesen ülni. Ez a 6 színben kapható forgószék azon kívül, hogy nagyon sportos és vagány, számos kényelmi funkcióval rendelkezik, annak érdekében, hogy valóban élmény legyen az ülés. Mondhatjuk, hogy szinte minden eleme testre szabható, ennek köszönhetően pedig az egész napos komfortérzés garantált.

 

 

2.    Az elegáns csajoknak fehér forgószék díszvarrásokkal

Egy elegáns nőnek a forgószéke is elegáns, ízléses és mutatós. A hófehér textilbőr bevonat és a krómozott karfák, valamint a lábcsillag teszik ennyire ellenállhatatlanná ezt az irodai széket. A díszvarrások pedig kicsit komolyabbá, tekintélyt sugárzóvá varázsolják. Az ebben való ücsörgés kényelmesen telik majd, hiszen a vastagon párnázott ülőfelület, a magas háttámla, a puha karfák és a hintamechanika is a komfortérzetet erősítik majd.

 

 

3.    A sportos csajoknak menő hálós háttámla

Nagyon modern és nagyon formás. Kizárólag a sportos csajoknak ajánlott, akik imádják az újdonságokat a csajosságukkal összekeverni, amiből aztán egy ilyen sportos forgószék születik. Fekete színű ülőlappal és 5 színben választható hálós háttámlával, egyedi formavilággal rendelkezik, ami különleges darab lesz az irodában, vagy otthon a dolgozószobában. A kényelemről sem vette el a hangsúlyt semmi, hiszen számos funkció teszi komfortossá a benne való ülőmunkát.

 

 

4.    A modern csajoknak egy minimalista forgószék

Egy modern nőnek kijár az irodában egy csinos, mutatós és stílusos forgószék, mely még nagyon kényelmes is. A szinte már minimalista stílusú, szögletes formavilágú forgószék 7 ízléses színből választható ki. Remekül illik hozzá a szögletes, polírozott alumíniumból készült lábcsillag. A forgószék ergonomikus kialakítású, ennek köszönhetően az egész napos ülőmunka sem lesz megterhelő. A háttámla, az ülés és a karfák magasságát is saját igényünkhöz tudjuk állítani, míg a szinkronmechanika lehetővé teszi, hogy a háttámla és ülőlap dőlésszöge a legkényelmesebb pozícióban álljon.

 

 

 

5.    A konzervatív csajoknak klasszikus

A klasszikus stílust kedvelő nőknek találták ki ezt a nagyon szép, valódi bőrből készült forgószéket. Remekül passzol mind a 3 színben a klasszikus stílusban berendezett irodákba. Esztétikus kivitelét a díszvarrások, a valódi bőr ülőfelület és a krómozott lábcsillag találkozása biztosítja. A kényelem sem elhanyagolható szempont, így a vastagon párnázott háttámla és ülőlap, a párnázott karfák és a multiblock mechanika az egész napos ülőmunka során komfortos érzést biztosít.

 


 

Forgószék akcó

Forgószék akcó

Forgószék akcó

Cimkék: modern, klasszikus, vezetői szék, vezetői forgószék, gurulós szék, iroda, irodai szék,


Kapcsolódó cikkek

Székek a történelem során

Székek a történelem során

Az emberiség létezése óta szükségünk van valamire, amire leülhetünk. Rövid történelmi áttekintést végezve jutunk el az őskortól egészen napjaink modern, ergonomikus székeihez.
Dolgozni jó forgószék nélkül…?!

Dolgozni jó forgószék nélkül…?!

Bizony, hiába vagyunk szorgalmasak és tettrekészek, egy rossz irodaszék munka közben hamar kikezdi az idegeinket. Akár otthoni feladatokhoz, akár irodába van szükségünk rá, megtaláljuk a hozzánk és a helyiséghez leginkább illeszkedőt!
Magas emberek számára is létezik kényelmes szék?

Magas emberek számára is létezik kényelmes szék?

A különleges igények kiszolgálására ma már jobban odafigyelnek a bútorgyártók. De vajon milyen szempontokat kell figyelembe venni egy magas ember székválasztásakor?
Bárszék választási útmutató

Bárszék választási útmutató

Napjainkban nemcsak bárokban, kocsmákban található meg a bárszék, hanem az otthoni étkezők, nappalik kiegészítőjeként is. Válasszon körültekintően.
Irodai szék vásárlásakor figyeljünk a karfára

Irodai szék vásárlásakor figyeljünk a karfára

Az egész napos ülőmunkát végzők számára az egyik legfontosabb szempont, hogy széküket többféle módon tudják beállítani. Ez a karfák esetében is elengedhetetlen.