Ötletek irodaszék vásárláshoz

5 csajos forgószék irodába és dolgozószobába

Annyiféle forgószék közül választhat manapság az ember a bútorboltok kínálatából, mint égen a csillag. A gyártók mindenféle igényre próbáltak megoldást találni, ebből pedig kész terméket előállítani. Ennek köszönhetően biztos, hogy mindenki talál magának olyan forgószéket az irodába vagy a dolgozószobába, amilyet megálmodott. Mert mi nők, ezt is szeretjük megálmodni...

 

1.    A vagány csajoknak rózsaszínű gamer szék

Nem csak gamer-eknek ajánlott ez a nagyon mutatós forgószék, hanem mindenkinek, aki sok időt tölt az íróasztala mellett, és szeretne addig is kényelmesen ülni. Ez a 6 színben kapható forgószék azon kívül, hogy nagyon sportos és vagány, számos kényelmi funkcióval rendelkezik, annak érdekében, hogy valóban élmény legyen az ülés. Mondhatjuk, hogy szinte minden eleme testre szabható, ennek köszönhetően pedig az egész napos komfortérzés garantált.

 

 

2.    Az elegáns csajoknak fehér forgószék díszvarrásokkal

Egy elegáns nőnek a forgószéke is elegáns, ízléses és mutatós. A hófehér textilbőr bevonat és a krómozott karfák, valamint a lábcsillag teszik ennyire ellenállhatatlanná ezt az irodai széket. A díszvarrások pedig kicsit komolyabbá, tekintélyt sugárzóvá varázsolják. Az ebben való ücsörgés kényelmesen telik majd, hiszen a vastagon párnázott ülőfelület, a magas háttámla, a puha karfák és a hintamechanika is a komfortérzetet erősítik majd.

 

 

3.    A sportos csajoknak menő hálós háttámla

Nagyon modern és nagyon formás. Kizárólag a sportos csajoknak ajánlott, akik imádják az újdonságokat a csajosságukkal összekeverni, amiből aztán egy ilyen sportos forgószék születik. Fekete színű ülőlappal és 5 színben választható hálós háttámlával, egyedi formavilággal rendelkezik, ami különleges darab lesz az irodában, vagy otthon a dolgozószobában. A kényelemről sem vette el a hangsúlyt semmi, hiszen számos funkció teszi komfortossá a benne való ülőmunkát.

 

 

4.    A modern csajoknak egy minimalista forgószék

Egy modern nőnek kijár az irodában egy csinos, mutatós és stílusos forgószék, mely még nagyon kényelmes is. A szinte már minimalista stílusú, szögletes formavilágú forgószék 7 ízléses színből választható ki. Remekül illik hozzá a szögletes, polírozott alumíniumból készült lábcsillag. A forgószék ergonomikus kialakítású, ennek köszönhetően az egész napos ülőmunka sem lesz megterhelő. A háttámla, az ülés és a karfák magasságát is saját igényünkhöz tudjuk állítani, míg a szinkronmechanika lehetővé teszi, hogy a háttámla és ülőlap dőlésszöge a legkényelmesebb pozícióban álljon.

 

 

 

5.    A konzervatív csajoknak klasszikus

A klasszikus stílust kedvelő nőknek találták ki ezt a nagyon szép, valódi bőrből készült forgószéket. Remekül passzol mind a 3 színben a klasszikus stílusban berendezett irodákba. Esztétikus kivitelét a díszvarrások, a valódi bőr ülőfelület és a krómozott lábcsillag találkozása biztosítja. A kényelem sem elhanyagolható szempont, így a vastagon párnázott háttámla és ülőlap, a párnázott karfák és a multiblock mechanika az egész napos ülőmunka során komfortos érzést biztosít.

 


 

Forgószék akcó

Forgószék akcó

Cimkék: modern, klasszikus, vezetői szék, vezetői forgószék, gurulós szék, iroda, irodai szék,


Kapcsolódó cikkek

5 egyszerű stresszoldó módszer irodai székben ülve

5 egyszerű stresszoldó módszer irodai székben ülve

A meditáció számtalan előnnyel járó és mégis egyszerű módja a stresszoldásnak. Akár irodai székünkben ülve is pár perc alatt felfrissülhetünk ezekkel a módszerekkel.
Miért jó választás egy bőr főnöki fotel?

Miért jó választás egy bőr főnöki fotel?

A főnöki fotelek széles választékával találkozhatunk a boltokban. Az a cégvezető, aki bútort keres új irodájába, választhat textil, műbőr vagy bőrborítású vezetői széket is.
Védje meg gerincét a betegségektől deréktámasszal

Védje meg gerincét a betegségektől deréktámasszal

A derék megtámasztásával egészségesebbé válik az ülés. Használjon hordozható deréktámaszt, vagy válasszon olyan széket, melybe beépítésre került ez a fontos elem.
Ergonomikus kialakítású forgószékek

Ergonomikus kialakítású forgószékek

A következő cikk ismereteink frissítésére szolgál, megtudhatjuk belőle, mit jelent az ergonómia, valamint azt is, hogy miért és kinek érdemes ergonomikus kialakítású forgószéket vásárolnia.
Kerüljük el a kínos szituációkat pótszékekkel

Kerüljük el a kínos szituációkat pótszékekkel

Nincs annál kínosabb eset, mint amikor a hozzánk érkező vendégek, partnerek, ügyfelek számára nem tudunk elegendő ülőhelyet biztosítani. Oldjuk meg egyszerűen ezt a problémát!